SACRALIA

Sacralia ma a világ leggazdagabb országának tekinthető. Röviden bemutatom ezt az egészen rendkívüli államot, mert biztosan nem hallottál még róla.
Sacralia a földön lévő legkisebb ország. Az Indiai óceánban található. Szigetország. Lakói sötétbőrű emberek, mert itt mindig meleg van. Lebarnultak a napsütéstől. Csodálatos éghajlattal és gyönyörű természettel megáldott ország. Egész évben zöldek a növények, évente kétszer virágoznak a fák, és hoznak termést: mézédes, egyedi gyümölcsöket.
A nap mindig reggel ötkor kel, és késő este, kilenc után tér nyugovóra. Tehát a nappalok kétszer olyan hosszúak, mint az éjszakák.
Sacralia fő terménye a szőlő és az olajfa, melyekkel élénk kereskedelmet folytat a kontinens országaival. A rendszeres, bőséges termés nagy gazdagságot eredményezett. Ám ez nem volt mindig így. Csak az utóbbi öt évben indult meg a kereskedelem, és gyarapodott az államkassza. Nem is kevéssé. Ám a bevételük nemcsak az árucsere piacból származik. Az államkincstár évente százszoros növekedése más jövedelemből is ered.  Mégpedig az idegenforgalomból. 
Miért lettek ilyen népszerűek?
Mindezt a fővárosuknak, illetve az ott található rendkívüli eseménynek köszönhetik. Biztosan kíváncsi vagy arra is, hogy mi az, ami ennyire megduzzasztja az állam „pénztárcáját”. Ha titok lenne, nem árulnám el, de mivel nem titok, hanem misztérium, elmesélem.