Minden könyvemet sugallatra írok, és mindegyik a lélek emelkedését szolgálja, mégsem mindegyik teológiai munka. Négy csoportba lehetne sorolni őket: szórakoztató irodalom, teológiai írás, színdarab, versek. Ezeket szeretném egy kicsit bővebben bemutatni, hogy még tudatosabban lehessen olvasni őket és épülni rajtuk.

  1. Szórakoztató irodalom: Ezek a könyvek azt a célt szolgálják, hogy kellemes perceket adjanak az olvasóknak, mialatt a lelküket építik, és Istenhez közelítik. Segítenek az életben való biztonságosabb haladásban, az egészség megőrzésében, a félelemmentes mindennapok megélésében, és a bennünk lévő szeretet és béke növelésében. Ezek az írások nem mentesek a fantáziától. Vannak közöttük regények, rövid elbeszélések, novellák és legendák is.
    Ebbe a csoportba tartoznak a legtöbb könyveim. Például: Dél királynője, Koronavírus a jövőből, Az indiai kávé, A tea titka, A bor misztériuma, Az élet egyperces csodája, A két út, Akik legyőzték a halált, Logos, Látni a láthatatlant…
  2. Teológia munkák: Ide sorolom azokat a könyveket, amelyek a Szentírásra épülnek, vagy annak misztériumát próbálják feltárni, illetve tudományos munkák, és teológiai forrásokat tartalmaznak, vagy az egyház dokumentumaira reagálnak. Ezek a könyvek egytől-egyig rengeteg teológia újdonságot tartalmaznak. Szeretettel ajánlom őket.
    Ide tartoznak: A hét szentség a Szentírás tükrében, Mit üzen Isten a vírusban az egyháznak, Bizonyítsd be, hogy nincs Isten, Aenigma Sacra, Evolúció a Bibliában, A bűnbeesés Isten terve, Saját szememmel láttalak…
  3. Színdarabok: A színdarabírás a kedvenc műfajom. Úgy gondolom, a színpad egy egész világ, ahol minden alkalommal egy új történet elevenedik meg, életre kel egy adott esemény, egy kor, és a szereplők élethelyzetének megélése sok katarzis élményhez vezet, ami lelki épüléssel jár. Számos színdarabom közül csak néhány maradt meg, és ezekből egyelőre három elérhető: Miért könnyzenek az angyalok; Jézus a feltámadás és az Élet, Lángnyelvek. Az egyik videón megtekinthető egy gyerekek által előadott színjáték.
  4. Versek: Nagyon gyakran érzem a Lélek érintését, és ez legtöbbször versekben lép az anyagba. A verseimet nem őriztem meg az évek során, így most csak az utóbbiak kerülnek publikálásra. A fordításukat több nyelvre is fokozatosan készítem el. Szeretném ajánlani a Hogyan? és a Szeretet címűt.

Az első néhány héten minden könyvre 40%-os kedvezményt adunk.